header webshop definitief

Cadeaubonnen


Kunt u geen keuze maken uit het assortiment of weet u de naam nog niet van de baby? Bestel dan een cadeaubon van Borduuratelier Petra. Zo heeft u altijd het ideale cadeau.

U kunt kiezen voor een E-bon, dan ontvangt u per email een pdf-bestand met de E-bon. Deze kunt u zelf uitprinten en als cadeau verpakken. Of u kiest voor de gedrukte cadeaubon. Dan ontvangt u de cadeaubon per post. U betaald dan een kleine meerprijs voor het inpakken en verzenden van de cadeaubon.

Op zowel de E-bon als de cadeaubon staat een unieke code vermeld. Tijdens het afrekenen van uw bestelling kunt u deze code invoeren en wordt het bedrag verrekend met het totaalbedrag. Mocht het totaalbedrag minder zijn dan de waarde op de E-bon/cadeaubon dan blijft dit tegoed staan voor een volgende bestelling. U ontvangt dan een email met daarin het resterende tegoed.

- De E-bon/cadeaubon is te gebruiken op alle artikelen op de website.
- De E-bon/cadeaubon blijft 1 jaar geldig.
- De E-bon/cadeaubon of restwaarden ervan zijn niet inwisselbaar voor geld.

Een cadeaubon… leuk om te geven en leuk om te krijgen.

 

Sorteer op:
 
Cadeaubon € 10


 
InStock
10.00

Cadeaubon € 15


 
InStock
15.00

Cadeaubon € 20


 
InStock
20.00

Cadeaubon € 25


 
InStock
25.00

Cadeaubon € 50


 
InStock
50.00

 

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief
en ontvang direct korting in uw mailbox.

         
          
 
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN