header webshop definitief

Reviews


Heeft u een bestelling geplaatst bij Borduuratelier Petra? Dan zou ik het erg leuk vinden als u een review wilt schrijven.

Om u te bedanken voor de review ontvangt u éénmalig een korting van 5% op uw bestelling. U ontvangt een mail met daarin de kortingscode.


 
Geplaatst door: Kelly 14-02-2017 22:21:38
Beoordeling:
Beste Petra, Ik heb de bestelling vandaag goed ontvangen hoor. Het is super mooi. Ik ben heel heel erg tevreden. Bedankt voor de goede service.
Geplaatst door: Ilse 20-01-2017 16:28:11
Beoordeling:
Beste Petra, onlangs tijdens de Little Gift Fair in Meerkerk had ik al een leuke romper met de tekst 'boef' bij je gekocht en als klap op de vuurpijl won ik tijdens deze zelfde beurs een tegoedbon van jou. Hier een slabbetje en spuugdoekje met geborduurde naam voor uit gekozen en het ziet er heel verzorgd uit. Een adresje om te onthouden voor gepersonaliseerde items!
Geplaatst door: Marie-Anne Hoffland 10-11-2016 08:57:44
Beoordeling:
Beste Petra,

Wij hebben een spuugdoekje met naam bij jou besteld. Het was mooi ingepakt en ook nog snel klaar. Het gepersonaliseerde doekje was erg in de smaak gevallen bij de ouders. Bedankt voor de goede service en we bestellen zeker nog een keer iets.
Geplaatst door: Anja 9-11-2016 07:56:14
Beoordeling:
Onlangs een pet en een babymutsje voor mijn kleinkinderen besteld.
Snelle levering en prima kwaliteit!
Ga zeker nog een keer bestellen.
Geplaatst door: Femke 3-10-2016 20:43:33
Beoordeling:
De beer is super! Dank je wel!!!
Geplaatst door: Peter 7-08-2016 08:17:31
Beoordeling:
Ik heb twee petjes besteld met geborduurde tekst.
Zet fraai gemaakt en de petjes zijn van goede kwaliteit!
Geplaatst door: Inge de Groot 2-05-2016 09:35:33
Beoordeling:
Regelmatig bestel ik een kraamcadeautje. Heel erg leuk en altijd snel in huis.
Geplaatst door: Lidia 10-12-2015 12:50:36
Beoordeling:
Super blij met alle leuke kadootjes die je maakt! Ook sinterklaas was dit jaar erg gelukkig met zijn mooie zakken :
Geplaatst door: Lia van Bilsen 4-11-2015 22:02:13
Mooie badlakens met naam en print en ik ben zeer tevreden over de service.
Geplaatst door: Joyce 15-09-2015 22:51:47
Super leuke spulletjes en goede service! Ik ga snel weer bestellen.
 

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief
en ontvang direct korting in uw mailbox.